sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kesä vaihtuu syksyyn

Kesä oli ja meni, siltä ainakin tuntuu. Heinäkuun helteet lopahti kuin seinään ja alkoi syksyiset sadekelit. No toivottavasti vielä muutama lämpimämpi päivä saadaan syyskuun aikana.

Kesä on mennyt pääasiassa töissä ja raksalla. Rakennuprojekti alkaa olla loppusuoralla ja ens kuun aikana toivottavasti ollaan uudessa kodissa. Hommat hieman venähti ja toiveet kesän viettämisestä uudella pihalla saatiin heittää kaivoon jo juhannuksen jälkeen. No ensi kesänä sitten nautitaan omasta pihasta. Koirien kanssa on lenkkeilty lähimetsissä ja Mintun kanssa aloitettiin agin alkeet, jossa on sujunut ihan mukavasti. Välillä on motivoimisongelmia, kun olis kaikkee muutakin kiinnostavaa halissa kuin agi-esteet. Samaa muistelen olleen Chilin kanssa. No mutta ihan kivasti ollaan edistytty ja palkkaaminen lelullakin alkaa sujumaan.
Chili on ollut aavistuksen paitsiossa, kun ei saatu agi-paikkaa ja aika muutenkin ollut kortilla. Toinen oli ihan intopiukeena, kun muutaman kerran on päässyt mukaan treeneihin ja pääsi muutamia esteitä tekemään. Toivottavasti nyt syksystä päästäis taas treenaamaan.

Mintun kanssa on oltu muutamassa näyttelyssä. Ensin Terri-Eri heinäkuussa, jonka yhteydessä oli erkkari. Nuorten luokassa sai Erin, mutta ei tullut jatkosijoituksia. Tänään oltiin sitten Tervakoskella KV-näyttelyssä ja siellä nuortenluokassa Eri2 sa PN2 varasert ja vara-cacib eli hienosti meni. Tuomarina oli Matti Luoso ja arvostelu seuraavanlainen:
"Erittäin hyväntyyppinen nuori narttu. Hyvä ilmeinen pää. Oikea purenta. Hyvät silmät & korvat. Hyvä kaula, samoin luusto ja käpälät. Hyvä eturinta ja runko. Hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin. Paksu nahka. Hyvä käytös."

Näyttelysuunnitelmia ei nyt pidemmälle ole. Katsotaan, jos jokin sopiva tulee eteen.

Minttu Tervakoskella 31.8.14

1 kommentti:

  1. Wau, onnea hienoista näyttelytuloksista! Kiva kuulla, että pian pääsette omaan talon ja voihan siitä pihasta nauttia talvellakin, palloa heitellen jne :)

    VastaaPoista