keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Paitsiossa

Hieman on ollut koiraharrastusrintamalla hiljaista ja muutenkin on koirat ollu paitsiossa kaiken tekemisen suhteen. Elämässä on tapahtunut muutoksia ja kunhan saa taas arjen pyörimään tavalliseen tapaan niin eiköhän tästä taas jaksa aktivoitua. Muutettiin toukokuun lopussa uudelle paikkakunnalle ja parhaillaan on menossa rakennusprojekti, mikä on vienyt ajatuksia ja aikaa, sekä itsellä uuden työn aloitus. Koirat on ottanu muutokset lunkisti, sillä muutettiin tutuille kulmille, kun hetken aikaa buukataan anoppilassa ennen oma talon valmistumista.

Huhtikuun lopussa oli siis Chilin kanssa viimeiset agitreenit, kun kevätkausi loppui. No molemmat tytöt aloitti sitten toukokuussa juoksut ja sen vuoksi ei oikein mitään ihmeempää puuhasteltu. Tylsiä remmilenkkejä vaan ja pientä pihatokoilua välillä. Toukokuu oli mulla lomaa, mutta se meni jotenkin ohi huomaamatta rakennusprojektin kanssa ja muuttoa tehdessä.
Chilin pentusuunnitelmia ei lähdettykään näistä juoksuista vielä toteuttamaan vaan katsotaan vasta alku vuodesta asiaa uudelleen. Nyt olisi siis agilitylle aikaa, mutta ei saatukaan Jankk:sta treenipaikkaa, kun kaikki ryhmät oli täynnä. Kisaamaankaan ei ihan viitsisi kylmiltään mennä. Kakkosistahan meillä on nyt kaksi luvaa kasassa ja kolmosten tasoa varten tarvitaan kyllä lisätreenausta. No kahtellaan kuinka asiat tästä järjestyy...
Mintun kanssa sen sijaan saatiin alkeisryhmäpaikka ja tänään oli ensimmäiset treenit. Aloitettiin 2on2off -kontakti harjoituksista matalan korokkeen avulla. Tavoitteena oli "nokkiminen" ja aika kivasti Minttu jo hoksasi muutaman toiston jälkeen mistä on kyse. Sitten harjoiteltiin pussin ja putken läpi menoa sekä keppien alkeita. Keinua ryhdyttiin myös rämistelemään. Siitä se lähtee pikkuhiljaa ja tarkoitus olisi tehdä itsenäisesti esteitä suorittava koira ja sehän onnistuu hyvällä pohjatyöllä. Täytyy kotonakin nyt aktivoitua harjoituksien tekemiseen.

Kyllä se tästä taas innostus kasvaa, kun pääsee tekemisestä kiinni!

1 kommentti:

  1. Johonkin Hämeenlinnan lähellekö olette muuttamassa? :) Onnea projektiin! Ja onnea alkeiskurssipaikasta, on se vaan kivaa toisen koiran kanssa mennä alkeisiin, kun itse ei ole niin hukassa, kun ensimmäisen kanssa. Pitäkää hauskaa :)

    VastaaPoista