torstai 1. marraskuuta 2012

Metsässä

Pitkästä aikaa tuli otettua kamera mukaan lenkille. Oikeastaan tästä syksystä ei ole ollenkaan kuvia, kun aina on ollut niin surkea keli ulkona, että ei ole kameraa viitsinyt mukana raahata. Eikä kyllä oikein ole kuvausinspiraatiotakaan ollut. Ruska-aikakin meni niin nopeasti ohi, ettei sitä juuri huomannut. Ja täälläpäin lehdet mätäni puoliks jo puuhun, että ei ollut kauheen kaunistakaan. Ensilumi käväs maassa, mutta nyt on suurin piirtein sulaa taas. Chili ei ollut moksiskaan lumesta, niin kun ei aikaisempinakaan vuosina. Ainoastaan lisäsi nuuskuttelun tahtia, kun jälkiä oli näkyvissä joka puolella ja joka kolo olisi pitänyt haistella.
Mutta tässä tämän päivän poseerauskuvat:

Nappisilmä
Tähyilyä puihin. Joku eläin siellä tais vilistää...
No oravahan se siellä naksutteli ja piristi meidän kuvaushetkeä
Mihin se nyt katos?
Se tais mennä tänne!
No ei se tullut sieltä alas hippaleikkiin, täytyy etsiä joku muu jahdattava
Vähänks oon söpö 


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Meillä tehdään ihan samoja hommia sillä lisäyksellä, että sille oravalle pitää yleensä vielä haukkua. :D Ja seuraavan kerran kun kuljetaan samasta paikasta ohi niin se sama puu pitää ehdottomasti tarkistaa, että josko siellä nytkin olisi jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chili ei oo onneks kova räksyttäjä. Mutta jos orava tai jänis tulee näköpiiriin, niin tassuihin tulee vipinää :D

   Poista
 2. Voi mahoton, miten ihania kuvia <3 Toimii tuo valkoinen suloisuus ja vihreä tausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on taas valkosta ja sitten koira sulautuu maastoon niin, että saa taas kiikaroida perään :) Heijastinliivit tulee ahkeraan käyttöön talveksi.

   Poista
 3. Vau mitä kuvia! Metsälenkit ovat parhaita, yleensä meno on kyllä niin kovaa ettei kuvaaja pysy perässä (ainakaan meillä) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt sattu sopivasti tulemaan orava viihdyttämään kuvaushetkeä, että koira pysy hetken samalla alueella ja tähyili kurrea. Omat kuvaustaidot ei oo oikein hyvät noissa liikkuvissa kuvissa, aina tulee epätarkkoja...

   Poista