keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Talvea

Kovilla pakkasilla ei lenkit voi olla kovin pitkiä, kun tassut jäätyy. Lähipuistoissa ollaan pyöritty. Välillä oon päästänyt koiria irti rallailemaan, jos on ollut hiljaista muiden kulkijoiden suhteen. Takit on ollu ahkerassa käytössä ja töppösillekin olis välillä tarvetta. Chilillä varsinkin lumi paakkuuntuu tassuihin ja varpaan välit on kovilla. Karvat punertaa tassuista eli kyllä ne on välillä vereslihalla. Tarvis kokeilla onko hyötyä tassurasvasta, jota käytetään valjakkokoirilla.

Lähipuistoissa vilistää mahottomasti city-kaneja. Jälkiä menee ristiin rastiin.

Lumiturvat

Tarkkana ku porkkana

Aurinko piristää päivää

Pompan takit ovat olleet kovassa käytössä ja ne istuvat hyvin tyttöjen päälle

Chilille iskee jokin ihme hepuli, kun kävellään luistinradan yli. Häntä vispaa, nokka kiinni maassa ja kuperkeikkoja tehdään tämän tästä. Video tältä aamulta todistusaineistona oudosta käyttäytymisestä. :)



3 kommenttia:

 1. Noita Pompan takkeja on muutkin kehuneet! Jostain netistäkö niitä voi tilata... Meillä on aina vaan ne perus Hurtan toppikset, jotka on mielestäni hyvät. Voi tosin olla, että se fleecevuori kutittaa, sillä Luna ei halua sitä päällensä ja Nuga hinkkaa itseään joka paikkaan takki päällä (oikeastaan kyllä mikä tahansa takki päällä ;). Samanlaisia probleemia meillä kans kovalla pakkaselle. Mua ei haittaa lyhyemmät lenkit, mutta kyllä noi alkaa sisällä olemaan aika pirteinä, kun jo viikon jatkuneet kovat pakkaset :) Tytöille rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pompan takkeja on verkkokaupoissa myynnissä ja sitten ainakin Faunattaressa, josta meille olen ostanut. Kokeilin Chilille hurtan takkia, niin se ei istunut ollenkaan takaosasta, vaikka niissä on kumilenkit jaloissa. Pompissa ei oo lenkkejä, mutta pysyy silti paikallaan paremmin. Hieman on kalliit, mutta ite sain Mintulle -40% alella ja Chilinkin takki tais olla jossain tarjouksessa.

   Poista
 2. Ihana jäähepuli <3 Aurinkoiset talvipäivät ovat kyllä parhautta varsinkin, kun niistä ehtii jo melkein nauttia työpäivän jälkeenkin päivien pidennyttyä! Mä olen myös tänä talvena "löytänyt" nämä Pompat ja nyt molemmilla on toppamallit. Olen kyllä tosi tyytyväinen, ihan ovat hintansa väärtit.

  VastaaPoista