tiistai 21. tammikuuta 2014

KV Turku

Oltiin viikonloppuna Mintun kanssa Turun Winter Dog Show:ssa misseilemässä ja hienostihan siellä meni. Chili jäi päiväksi mummilaan hoitoon ja aamusta starttailimme matkaan. Onneksi kehät alkoi vasta puolen päivän jälkeen niin ei tarvinnut kukonlaulun aikaan lähteä. Ekaa kertaa siis oltiin Mintun kanssa virallisessa kehässä junnuluokassa. Tuomarina oli ruotsalainen Hans Almgren ja arvostelu kuului seuraavasti:

"Kaunis narttu, erinomaiset mittasuhteet, tasapainoinen pää, erinomaiset korvat, kuiva? vahva? kaula, kaunis liittymä niskan ja selän välillä, hyvä luusto, kaunis siluetti seisten, liikkuu vapaalla askeleella, hyvin asettunut häntä, turkki hyvällä päällikarvalla"

Hieman oli vaikeuksia saada selvää kehäsihteerin käsialasta ja olikohan ymmärtänyt itsekään kaikkea, mitä tuomari oli sanonut. No mutta ainakin suunnilleen oikein. Käännöspalvelun naisen kanssa niitä sanoja tulkittiin yhdessä.
Tuloksena oli kuitenkin ERI JUK2 SA. Paras narttu kehässä ei sitten tullut enää sijoitusta, mutta hienosti kaikkiaan meni ja mulle eka eri näyttelystä. Chilin kanssa paras oli aina eh.

Eteenpäin mars

Häntä mutkalla kohti tuomarin pöytää. Ei muuten tullut mainintaa kippurasta hännästä.

Hampaat kunnossa

Loppuarvostelu pönötystä

Tässä tullaan mamma, saisko sitä nakkia?

Kohti kakkos palkintosijaa

PN -kehässä. Vähän ehkä loppu Mintulta esiintymisvirta loppua kohden.

Seuraavan kerran suunnataan varmaan Tampereen kv-näyttelyyn Mintun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti