keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Muutto

Kohta ollaan asusteltu viikko uudessa kodissa. Koirat on suht mukavasti suhtautuneet uuteen paikkaan. Pientä tuhahtelua ja murinaa välillä rappukäytävän äänille, mutta eiköhän siihenkin totuta pikkuhiljaa. Paha sitten sanoa, minkälaista mökää ne täällä pitää työpäivän aikana. Kai sen kohta naapureilta kuulee. Jonkin verran kuuluu toisista asunnoista haukkumista myös meidän asuntoon, joten ei olla ainuita koiraihmisiä. Nyt täytyy vielä opetella uudet hyvät lenkkireitit ja paikat. Kauppi on tässä lähin metsäalue, jossa koiria voi pitää vapaana. Sinne kun lähtee, niin se on aina 1,5-2 h lenkki, joten enemmän tulee varmaan tehtyä hihnalenkkejä nyt talven aikana. Koirapuisto on ihan lähellä, joten siellä vois pyörähtää välillä.

Tässä koirat makkarissa omissa peteissään kaupin lenkin jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hih, ihanat pedit teidän neideillä! Meillä ovat sopeutuneet aina suht mukavasti joka kotiin, vaikka alkuun on ollut jotain pientä varoitushaukkua, kun on oudot uudet äänet. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ne täälläkin kohta totu uusiin ääniin ja rutiineihin. Pedit on hyvät ja toimivat, 60x80 tyyny ja iso tyynyliina. Helppo pestä ja halvat on! :)

      Poista