keskiviikko 29. toukokuuta 2013

10 viikkoa

Kolme viikkoa ollaan oltu jo kotona ja nyt alkaa loma olla lopuillaan ja paluu arkeen on edessä. Koirat saa totutella taas yksinoloon päiväsaikaan, kun ollaan töissä ja sitten iltaisin touhuillaan. Onneksi teen vuorotyötä niin saa joustavasti suunniteltua vuorojaan niin, ettei heti tuu 5 päivää putkeen pitkiä yksinolopätkiä.
Huomenna mennään Chilin kanssa taas pitkästä aikaa agilitytreeneihin. Saa nähä osaako sitä itse tai koira enää mitään!? :)

Metsälenkillä

Osaan mä jo istua

Täältä tullaan!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Minttu 10 viikkoa

Viime viikonloppuna käytiin pentupiirissä, mutta vielä oli ujoutta ilmassa ja touhuja piti seurata sivusta ja isompien haukkuminen pelotti kaikuvassa tilassa. Välillä meni kuitenkin reippaasti häntä pystyssä.
Chili pääsi karvoistaan muutama päivä sitten ja voi että oli tuskainen homma. Jäljelle ei jäänyt kuin punoittava nahka ja pään rehottavat karvat. Iho oli aika hilseilevä ja punakka. Toivottavasti nyt paranee, kun saa tuulettua ja ravinnonlaatu on kohdillaan. Painoa on tullut jo ihan hyvin takaisin eikä kylkiluut enää paista läpi. Chilin paino 8,5 kg ja Mintun 3,1 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti