tiistai 13. elokuuta 2013

Kuulumisia

Tänään käytiin poistattamassa Mintulta toinen yläkulmuri, joka ei heilutteluista huolimatta suostunut irtoamaan. Pitkä olikin juuri vielä ikenen sisällä eli ei ihmekään, että ei ollut tipahtanut. Nyt on sitten jännäys, että saadaanko purenta kohdilleen, kun alakulmurit on hieman liian sisällä. Samalla Mintun etujalka kuvattiin. Ontumista, jäykkyyttä on edelleen ollut siis, mutta ei sieltä murtumaa ainakaan löytynyt. Ortopedi katsoo vielä kuvia ja sanoo niistä mielipiteensä.

Omassa kopissa ihan vielä pökkyrällä

Äiti valvoo vieressä

Eikö se nyt voisi sieltä jo herätä
Aikalailla erilaisesti nukutukset vaikuttaa, kun muistelin Chiliä, joka makas ihan raatona pari tuntia kieli roikkuen ulkona kotiin tultua ja Minttu oli jo heräämökopissa tikkana istumassa. Toki oli vielä pökkyräinen, mutta tolkuissaan. Pissallakin kävi pihalla jo reilun tunnin jälkeen kotiin tulosta ja askel oli aika vakaa.

Viikonloppuna käväistiin kasvattajan luona ja treffattiin Mintun siskoa Islaa. Tarkoitus olisi järkätä syksymmälle treffejä muidenkin sisarusten kanssa.

Erimarin Isla (vajaa 5 kk)

Isla ja Minttu

Kyllä oli kiva tavata ja kuumahan siinä tuli

Erimarin Isadora (vajaa 5 kk)

Treffeillä mukana muitakin sukulaisia. Kuvassa 3 polvea.

Minttu, Lotta-mummu ja Chili-äiti

Mintun kanssa ollaan aloitettu pentukurssi, jossa perusjutuilla ollaan aloiteltu. Istu, maahan ja seiso olivat ekat teemat. Sitten luoksetuloa ja kertailua edellisiin. Ja viime kerralla kontaktin ottamista katsomalla ja luopumista. Paikallaoloa olisi sitten seuraavalla kerralla. Minttu on aika nopea oppimaan, mutta keskittyminenhän ei vielä kestä pitkää varsinkin häiriötekijöiden joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti