keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

3+3

Tänään ne ovat syntyneet eli juuri laskettuna aikana! Ja minä missasin koko homman, koska työmaa kutsui tiiviisti. Kyllä harmitti! No onneksi Chili oli hyvissä käsissä ja hoiti homman varsin mallikkaasti. Eilen aamulla oli lämpö hieman alle 37 ja päivemmällä jo selkeästi alempi eli homma lähti käyntiin. Pientä levottomuutta oli ilmassa ja petin petailua varsinkin yöllä. Aamulla oli edelleen rauhallinen eikä suurta muutosta olossa, pentulaatikossa oli viihtynyt makoillen ja petaillen. Puolen päivän jälkeen oli sitten alkanut tapahtumaan ilman sen kummempia kovia läähätyksiä. Kaikki 6 pentua syntyivät sutjakkaan tahtiin reilun parin tunnin aikana ja oppikirjamaiseenmalliin mentiin. Yksi pienempi (mutta reipas) poika on joukossa, mutta muuten tasaista sakkia. Väritystä löytyy kaikilta. Siellä ne pennut nyt tuhisee ja roikkuu maitobaarissa ja Chili on toiminut erinomaisena äitinä.
Ei millään malttaisi odottaa, että pääsee niitä pieniä lulluttelemaan. Ja nythän siellä on sitten 3 tyttökandidaattia, joista valitaan sopiva penneli kotiin. Millä sitä sitten osaa päättää?! :)
Erimarin kennelin sivuilta löytyy jo muutama kuva tulokkaista ja sieltä voi myös tiedustella vapaista pennuista, jos kiinnostus heräsi!

2 kommenttia:

  1. Oih, onnea vauvoista! Vai jää teille yksi kotiin, ihanaa. Tsemppiä valintaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä meitä on "parsonkärpänen" purassut ja nyt on sopiva hetki ottaa toinen koiruli :)

      Poista