tiistai 28. elokuuta 2012

Erittäin Hyvä ellei täydellinen

Tän vuoden misseilyt on tehty ja sama linja jatkui edelleen eli EH oli arvosana. Päivä oli ihan lupsakka ja Chili esiintyi ihan kivasti. Karva ei ollut kunnossa, mutta se oli jo tiedossa etukäteen. Tuomarina toimi slovenialainen Brigita Kremser ja arvostelu kuului näin:
"Big strong bitch. Correct coat quality, which is little too long. Typical head. Light pigmentation one eye. Very nice topline. Excellent hindangulation. Moves with long steps. Long body."

Kehää ympäri

Sijoitus ei ollut 4. vaikka siinä poseerataankin. Harjoitusta ennen pöydälle menoa.

Chili pääsi karvoistaan heti samana iltana ja loput nypin seuraavana päivänä. Nyt se on taas ihan pelkällä nahkalla, kun aluskarvaakaan ei ole.
Viime viikon treeneissä saatiin tietää, että meidän ryhmänvetäjä ei jatka enää syksyllä treenien pitämistä. Meidän ryhmä siis hajoaa ja nyt ollaan sitten treenipaikkajonossa lokakuun alusta lähtien. Syyskuun ajan on vielä keskiviikkotreenit normaalisti. Siirrytään kylläkin sisätiloihin, kun ulkokentällä ei ole valoja ja illat alkaa oleen aika pimeitä. Joissain möllikisoissa vois taas käydä harjoittelemassa, kunhan sopivat eteen tupsahtaa.

1 kommentti:

  1. Onnittelut EH:sta ja Chilin hyvästä esiintymisestä, se on ainakin meille tärkeintä! :) Tsemppiä syksyn treeneihin! Meillä on vielä auki, missä treenit jatkuu, eikä ryhmiä ole jaettu.

    VastaaPoista