keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Yhteiseloa

Viikko on vierähtänyt kotosalla ja ollaan nautittu olosta! Minttu on tutustunut lähipiiriin ja opetellut talon tavoille. Ahkerasti ollaan harjoiteltu sisäsiisteyttä, mutta aina se välillä vaan kerkii matolle lirauttamaan ;) Pannan käyttöä ollaan harjoiteltu päivittäin ja pari kertaa ollaan käyty myös hihnalenkillä korttelin ympäri. Onneks on äippä ollu mukana vetoapuna, muuten taitais olla aika junnaavaa menoa. Äitienpäivänä käytiin jo ekat kyläilyreissut molempien vanhempien luona. Reippaasti Minttu tutkaili paikkoja. Vieraita ihmisiä täytyy vielä vähän ujostella, mutta hetken tutustuttuaan menee jo reippaasti katsomaan.
Ruoka on maistunut vähän vaihdellen. Pelkkä nappula ei niin hyvin tee kauppaa, mutta kun joukossa on lihaa niin johan maistuu. Äidin barffiruoat tuntuu olevan aina herkullisempia. Maistiaisia niistä onkin saanut oman ruokansa joukkoon. Kerran tai pari kertaa päivässä on Chili antanut Mintun käydä vielä tissillä. Mutta selkeästi on maidon tulo jo rauhoittunut ja tissit pienentyneet. Ja ollaan kyllä välillä rajoitettukin maidolle pääsyä, jotta oma ruoka kiposta maistuisi myös.

Takapihalla tutustumassa
Joka ruohonkortta on maistettava
Pannan antaa hienosti olla kaulassa
Chilin ja Mintun yhteiselo on hienosti lähtenyt sujumaan. Chili alkaa pikkuhiljaa lämpenemään uudelle kanssa-asukille: nukutaan samassa petissä, ruokakipolla voidaan olla samaan aikaan ja pientä leikinpoikastakin on ollut ilmassa. Parina päivänä Chili on intoutunut painimaan tyttönsä kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti